fredag 1 maj 2009

Förlängningssladdar

Nu har vi precis avslutat kvällsmaten =)

Kvällen igår med Tina bjöd på mys å middag. Hon kom runt halv åtta å nästan direkt satte ja igång med maten. De blev kyckling med jordnötssmör å kokos å grönsallad till de. Va riktigt mumsigt. Sen blev de en runda på stan. Va smockat med folk överallt. Vi körde en stund sen åkte vi hem å kastade oss i sängen å ja somnade nästan direkt. Va nog lite trött =)

Idag va vi uppe tidigt å ja bakade bröd till frukost. Efter vi ätit körde vi till GeKås för att shoppa lite. Samma tankar som ytterligare femtioelvatusen andra oxå hade......
Blev iaf införskaffat en ny sjal, ett par byxor som kommer va super att ha i Tjeckien å en himla massa förlängningssladdar så ja kan koppla in alla mina sladdar på en å samma gång =) Himskans bra de!

När vi väl kom hem från Ullared blev de lunch i form av tonfisksallad å sen en sväng ner på stan med promenad runt fästningen. Tina passade på att köpa glass i hemmagjord våffla men ja hoppade över =)
Väl hemma igen slappade vi lite i soffan till en film. Samma som vi skulle se igår som ja somnade till å vet ni vad?! Ja lyckades somna till en stund idag oxå. Men de gjorde inte så mycke för ja har ju sett den innan =)

Till kvällsmat blev de blomkål å broccoligratäng med örtmarinerat fläskkött.

Märk väl mina vänner; ja lagade mat igår, bakade bröd imorse å lagade mat nu ikväll. Ja har blivit superhuslig =) Är du stolt nu mamma??? =)

Nej, nu ska vi slappa framför tvn å ja lär säkert somna snart =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar