torsdag 18 februari 2010

Bio å shopping

De har gått ganska bra idag! Men de värsta är att alla kommer med olika bestämmelser hela tiden å nu ska vi tydligen lämna in denna uppgiften iaf!!!! Kan man inte bara få reda på rätt sak direkt???? Nej men vi gör alla lite mer nervösa genom att förvirra alla!!!

Efter skolan bar de av in till byn. De fick bli en runda in på Tiger så ja fick köpt en miniräknare å lite annat braåha =) Sen blev de Gina Tricot å lite kläder inhandlat =) Ja å Anna gick å käkade pizzabuffé sen blev de Metron till.... Fredriksberg??? för att kolla på bio =)
Precious, shit pommes va bra den va å japps, ja grät!
Ååååå va ja har längtat efter att gå på bio! Hade ju tänkt för ett tag sen att ja å Lasse skulle gå men han ville inte för "på bio kan man inte pausa filmen å gå å röka"...... Men ja fick iaf gått på bio idag med mina kära skolvänner =) Å på lördag lutar de åt att ja å Kim ska se Valentines Day i Malmö =)
I love BIO =)
å popcorn såklart!

Snart har 2 v passerat! Tiden flyger iväg å ja är snart hemma igen. Men vet ni vad? De betyder ju oxå att ja snart ska iväg på skidsemester =)=)=)=)=)=)=)=)=)=) Ska bli SKITKUL!

Tycker de är tråkigt med alla som gnäller på facebook om att de snöar å att de bara är OS på tv. Gnäll inte på vädret, sommaren kommer tids nog å vet ni vad? Då kommer ni klaga för att de är för varmt!! Å om de nu bara är OS på tv, gör nåt annat istället för att lata er framför tvn! Som tex kryp upp i en fåtölj med varm choklad å läs en bok, lär er sticka, rensa ut garderoben el lägg puzzel! De hade iaf ja gjort om ja nu varit hemma å inte suttit här å pluggat. El hade ja tittat på OS för ja gillar ju att se Sverige vinna nåt ibland =)

Mamma; Är SÅÅÅÅÅÅ glad för din skull =) Grattis! Å vi hörs imorn!

2 kommentarer:

  1. Åh jag älskar snön, trots att jag kör fast med bilen stup i kvarten.
    Ha det så gott i danskeland, håller tummar o tår här borta.
    Kram...=)

    SvaraRadera
  2. Bra där! Tycker också folk ska sluta gnälla på väder och OS. Det är ju inget som kommer försvinna för det! Tyckte du kom med en massa bra tips vad folk kan göra i stället. Lät ju hur mysigt som helst :)

    SvaraRadera