lördag 13 februari 2010

Paus i tillvaron

Torsdagscafé i all ära men 1 öl blev 6..... Kroppen vill inte alls hänga med, den är orolig å stressig men utåtsett börjar ja nog slappna av å tänka positivt. Börjar iaf tänka mer å mer att detta fixar sig å de känns bra att tänka så. De kommer gå fint sen är de bara kul om man får ett högre betyg.

Igår va de en kort dag i skolan, vi slutade redan 13.00 Men de kommer ja tackålov inte göra sen dom sista veckorna för då får vi full tid. Efter skolan satte ja mig på tåget in mot hovedbangård för att kunna köpa biljett hem. Träffade på en tjej som hade lite svårt att förstå SJ´s biljettmaskiner så hon frågade om hon fick lov att åka över till Malmö med mig å sen fixa resten där. Självklart vill man va en vänlig själ så ja visade henne å berättade hur hon skulle göra i Malmö sen.
Väl i Hässleholm kom mamma å hämtade mig =)

Kom hem å fick slappnat av en stund, såååååå skönt. Släppa alla tankar å slippa se skolan. Helt plötsligt kändes huset stort å ja hade hur mycke yta som helst att röra mig på. Lycka =) Sen va de dax för skidbacken för pappa, ja å mamma hängde med för vi skulle va grillmästare. Ville inte åka igår, känns som om de är för mycke som står på spel nu ifall man bryter en hand......... Men de hade varit isigt i backen så de va tydligen inte så skoj vilket kändes bra iom ja hoppade över =) Frös lite grann men vi stod runt elden å värmde oss. Började snöa en del å imorse här nu så fick plogbilen komma.....
Ska ner till Köpenhamn redan idag igen så vi får väl se om tågen går som dom ska i snön.....

Pratade med Frida igår. Saknar henne å Wilma massor!!! Bara 4 veckor kvar sen kommer vi ses igen. Lilltjejen hade åkt på en ordentlig förkylning så de gick knappt att höra att de va hon i telefon. Å kaffe har de knappt blivit varkens för mig el Frida.
Saknar nog dom flesta i Varberg. Ja börjar nog trivas ganska bra där..... Ska bli kul till sommarn å bara få va igen..... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar