fredag 21 augusti 2009

Om ja ramlar....

Kom inrusandes till chefen igår med panik i ögonen. Såg hur allt bara växte i mina lådor fast ja ändå rensat så gott ja kunnat. Även om de va nästa veckas jobb som redan kommit så kändes de som att paniken slog till som en käftsmäll.
Men idag har vi mötat lite då vi även har lite ojämna siffror, ja har lyckats få stora butiker....
Nu ska vi nog kunna ordna de tror ja =)

Va allmänt trött å frösen igår. Tror de va en släng av snabbfeber. Låg på soffan å kollade på mannen alla talar om, Usain Bolt. Pommes va snabb han är!!! Å sen fick ja ju kolla lite på Emma Green oxå men är inte förvånad över att hon inte tog medalj, elakt men sant.

Biljetterna till Helsingborg är nu betalda iaf, skönt att nästa gång de ska betalas är i okt =) Men en fin bensinräkning damp ner i brevlådan, jajemen! Hoppas på ett fint lönekuvert som ja kan rama in å sätta upp på väggen så även dom senaste räkningarna kan betalas =)

Lider just nu av Skånelängtan..... Vill hem till fina Skåne å världens bästa päron.........

2 kommentarer:

  1. Hej gums. Jag lider av samma problem...Stackars oss !!! jävla skåne ;) Hoppas allt är bra med dig. Har tänkt ja skulle ringa dig många gånger denna veckan men här är ju så fullt upp... :( Pöss pöss

    SvaraRadera
  2. Va skönt att ja inte är ensam gumman =) De är lugnt, förstår att ni har mycke att göra. Vi hörs av när vi kan. Puss puss

    SvaraRadera