torsdag 6 augusti 2009

Packa lite =)

Är hemma en snabb sväng nu å ska packa lite inför min tripp till Odenslanda å Växjö =)
Ska nog bara mysa idag med Tinan å imorn ska ja gå lös på deras puts. Kan va skönt att få ut lite agg =)

Igår va vi på Bodegan å Harrys. Först en sväng hem till Anna-Lenas syster där de va väldans trevligt. Ja å Frida bondade ganska så väl så vi hade tänkt ta en fika på stan snart å prata en himla massa =) Gillar henne skarpt!
Efter förfesten gick vi ner till Bodegan, knökat med folk. Stannade där på en öl å sen gick ja, Frida å Lasse upp till Harrys. Inte lika mycke folk där så de blev en drink. Sen ner till Dinos å åt kebab å mötte upp Ludde, Therese å Anna-Lena. Dessa tre damer åkte i första vändan hem sen kom Johan tillbax å hämtade oss andra. När vi kom hem blev vi himskans sugna på kaffe ja å Frida å som tur va hade Anna-Lena redan satt på en kanna =) Satt uppe en stund men sen när linserna kändes som ett ton grus i ögonen va de till att pallra sig in å sova en sväng =)


Innan på dan igår åkte ja ner till Falkenberg. Stannade till på Allt i däck å fick bilen tvättad. Många tack för de =) Sen ringde Kim å ja åkte in till stan å fikade en sväng med henne. Uppdatering för fullt =)

Va hos Susie häromdan å teade. Trevligt som alltid =)

Nej nu måste ja packa. Jobbarbyxorna ska packas med så kan ja ha dom imorn. Å självklart får bikinin hänga med för som de ser ut så blir de grannt väär =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar