söndag 2 augusti 2009

Upp å hoppa tjockis!

Sicken fredag å lördag ja haft =)

Sandra kom i fredes å direkt så begav vi oss till systemet sen GeKås. Va ganska mycke folk där men in skulle vi. Ingen kö in iaf så de va ju ok. Direkt bort till barnkläderna så Tim å Oliver kunde få lite nya tuffa tröjor. Ja, ja kanske ska börja med att skriva att Sandra är en van GeKås-shoppare å har en egen liten strategi över hur man ska gå bland grejorna. Så efter barnkläderna blev de vuxenkläder. Tinan ringde mig tidigare på fredan å hade ångrat sig massor att hon inte köpt en tröja där i torsdes så ja va ju så snäll att ja gick å kollade efter den å fann den. Nu är den inhandlad till henne å väntar bara på att överlämnas.
Ja själv hittade 1 skjorta, 1 par leggings å en stickad varm tröja. Å lite annat smått å gott såklart =)

Efter shoppingturen blev de hemfärd. Vi blev lite fundersamma på om vi skulle bege oss till Falkenberg redan på fredan el vänta tills lördan. Vi bestämde oss för att ja oxå skulle kunna dricka lite vin å cider så vi körde ner på fredan. Satt uppe en stund med Lasse å sen gick vi å la oss allihop =)
Vaknade av massa spring på morronen igår men ja låg kvar i sängen för ja behövdes ju inte där ute =) Men sen kom ju herrn med forden in å skrek: Upp å hoppa tjockis, här kan du ju inte ligga!!! Jävla Hägerström =) Så ja, de va ju bara att klä på sig å gå upp. Sandra låg kvar en stund för hon mådde inte riktigt 100. När kvalet kördes va hon på benen så då gick vi runt i depån lite å pratade lite å sådär. Men innan start hade hon gått å lagt sig igen, hon va nog på väg att bli sjuk. Hägerström startade å de gick nog som de brukar tror ja. Ett tag va dom uppe i ledning men till slut blev de en andra plats. Mycke bra kört grabbar! =) Själv fick ja hjälpa till att hålla bakdäck innan bytet å skriva varvtider. Så ja va inte bara ivägen ;-)

Efter prisutdelning blev de hemfärd. Sandra mådde fortfarande inte helt ok så hon valde att bege sig hem igår. Själv körde ja ut till Trönninge å käkade nudlar för de va ju nån som så himla tvunget skulle äta på McDon ;-)

Träffade Henke i Falkenberg. Fick en tidning om bara Rossi!!!! Snacka om att ja ska lusläsa den! Me like Valentino! =)

Nu är de kaffedax å sen ska de njutas lite av att ja inte behöver gå upp tidigt imorn å jobba hahahahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar