tisdag 11 augusti 2009

Vitlök å fingerfärg

Hade en fikastund med Frida igår efter jobbet. Vet inte hur mycke kaffe vi lyckades hälla i oss men de va en hel del. Sen väckte vi Wilma å sen hade ja å Wilma en kladdstund med massa fingerfärg. Gjorde nog runt hundratusen teckningar el nåt. Fick ju spara en som ja gjorde =)
Fikastunden va välbehövlig å väldigt trevlig, lekstunden med Wilma va nog oxå ganska välbehövlig.

Efter allt detta körde ja ut till Alfie för att ta in hennes post så den inte skulle bli helt dyngsur eftersom regnet hängde i luften....
Hem snabbt som attans å sen till affären. Vi va ganska fulla i skratt på väg till Hajen men de va inte de vanliga "roliga" skrattet utan snarare "försöka hålla humöret på topp" skratt =) Men vi lyckades nog tror ja.
Handlade de vi tyckte vi behövde å när vi står i kassan säger Lasse; Säg aldrig mer att du är tjock.
Å ja får väl lov att säga OK, inte med tanke på va vi såg igår så nej, ja är inte tjock. Nu ska bara Hägerström oxå fatta de hahahaha =)

Blev mammas specialare; pasta med bacon, svamp å vitlökssås till =) Inte för att vi orkade äta de igårkväll för då blev de mackor men nu till lunch blev de de iaf =)
Stank vitlök om händerna igår efter att ja hade skalat några klyftor å inte fan gick lukten väck heller! Luktade tom vitlök om magen efter att ja haft handen där......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar