söndag 6 september 2009

3:e plats

Åkte ner till Falkenberg som bekant i fredes. Körde inom Allt i Däck å ställde min bil där sen åkte ja å Lasse ut till motorbanan med husvagnen. Öste ner så de va ju mindre spännande. Knubbisen å Per hoppade över träningen iom pissvädret. Kröp ner ganska tidigt i sängen för att hålla värmen för även om man inte vistades ute så mycke va de sånt jobbigt regn så man blev dyngsur efter bara en millisekund.

Kunde inte sova överdrivet bra, blåste som fonte å de regnade så mycke att ja ett tag trodde de skulle regna in i husvagnen.

Igår ville ja inte riktigt gå upp. Va superkissnödig men eftersom ja hörde hur regnet smattrade utanför valde ja att ignorera min kissnödighet å ligga kvar i sängen. Lasse va inne ett antal gånger men inte gick ja upp för de =) När knubbisen sen kom in å skrek att tjockisen inte fick sova mer va ja ju tvungen att gå upp. Regnet hade avtagit lite så de kändes ok att gå ut då =)

Knubbisen började köra, va uppe på 2.a el 1a plats när de va dax för tankning å förarbyte. Däckbyte skulle även göras men de gick inte så smidigt som planerat. Per åkte ut på en 7.e plats men körde upp sig ganska bra. Sen när de va Björns tur va de dax för att sätta på regndäcken igen. Vädret va väldigt tillåfrån..... Björn tappade tyvärr en hel del så Knubbisen valde att ta på sig stället igen. När Björn kom in va de ytterligare dax för ett däckbyte. På med slicks igen å sen körde han på ren ilska skulle ja gissa. Sista omgången fick Per köra å de gjorde han riktigt bra. Snabb va han å med lite tur att även Skåneligan fick ett struligt däckbyte kom vi upp på en 3.e plats å den hölls ända in i mål =)

En tråkig grej som hände igår va att bilen som Lasse lånat av sin bror för att kunna dra husvagnen med blev påbackad... Vänster framskärm blev rejält tillbucklad.jäkla tyfikst!

Men om 3v är de dax för nya tag, sista tävlingen i Anderstorp. Ja å Lasse åker dit redan på torsdakvällen. Träning för gathojarfredan å Lasse ska ha med sin R1. Finns kanske en chans att även ja kommer köra nåt varv på banan =)

Idag vaknades de tidigt å efter en pik el två fick ja te å mackor på sängen =) Många tack för de! =)

Snart; MotoGP å Rossi har pole. Hoppas bara att han kan hålla de hela vägen in i mål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar