tisdag 8 september 2009

I don´t wanna fall & say I lost it all....

Snart klar här på jobbet för idag. Jobbar in för fullt så ja kan va ledig på fredag å åka hem!!!!!!!!! Usch de är verkligen superlängesen ja va hemma sist.... Ja tittade inom snabbt när ja va i Växjö sist men innan dess kommer ja knappt ihåg när ja va hemma..... Hmmmm, måste varit mitten på juli el nåt.... Väldigt längesen iaf, alldeles för längesen....

Märkligt de är egentligen, att man kan hitta nån som man kan prata med. Men denna någon är egentligen inte den som borde lyssna utan en annan någon borde va den man pratar med. Men så är inte fallet längre. Känns både tråkigt å inte. Skönt att de finns nån iaf som lyssnar å hjälper, inte stjälper. Vet att detta blev lite invecklat men de är så de är =) Tack iaf, för du fick mig på lite bättre humör =)

Vi började prata om igår här på jobbet om när man ska lägga sig i å om man ska göra de överhuvudtaget. Ex om en kompis är otrogen mot sin tjej/kille, när ska man lägga sig i? Å ska man göra de? Å vem har rätt att göra de? Ska man säga direkt till den som blir bedragen el ska man ge den som bedrar en chans att berätta de själv? Hmmm, tänkvärt de hära... Själv tycker ja nog att man inte iaf ska säga till den som blir bedragen direkt för de kan sluta med splittrad vänskap å att man själv blir den onde. Å sen spelar de ju så klart roll oxå hur nära man står denna människa som bedrar el blir bedragen.
Vi kom nog inte fram till så mycke här på jobbet. Men en sak är säker, man skyddar alltid sig själv i första hand.

Fixa lite till å sen till Susie å ta en kopp te om hon har tid =)

1 kommentar:

  1. förlåt att det inte blev nått te idag =/ vi får försöka ta det nån dag SNART!!
    puss okram

    SvaraRadera