måndag 21 september 2009

Gränsen är hårfin

Har varit på kurs idag, psykosocial arbetsmiljö. Väldigt givande faktiskt. Ska dit imorn oxå å ja ser fram emot de. Å nu lutar de även åt att ja ska på kurs 5/10, 12/10, 19/10, 26/10 å 2/11, bättre arbetsmiljö. Så är de å va skyddsombud. Ska bara kolla av lite med chefen imorn oxå så håll tummarna för mig att ja får gå kursen =)

Just nu är de hockey på tv, inte jätteintressant men ja ska kolla lite innan ja ska hoppa in i duschen. Har varit ute å gått med Alfie å är inte fräschast just nu =) Men de va gott att gå å imorn få de oxå bli en runda! Likasåbra att fortsätta när ja väl börjat.

Har pratat med päronen idag så nu är de bestämt att den 9:e körs både bil å mc ner till Knislinge. Ja å papps ska fixa lite så ja inte fastnar i fasen "min lilla Suzuki" =) Får väl se va som händer efter de =)

Veckan blir relativt lugn, ska till jobbet ons å tors å sen på torskväll kör vi ju till Anderstorp. Vet att Henke kommer dit på fredan så ja ska kolla med honom om han vill hålla mig lite sällskap medans Lasse är ute å leker =)

Nu ska linserna åka ut iaf =)

2 kommentarer: