fredag 20 februari 2009

Då Fantomen frågar svarar man

Kallt som attans är de ute idag =) Har förberett en massa inför festen imorn å ja har börjat ta lite foto oxå. Måste ju ha lite bevis på va som händer.

Har varit både på Biltema å Systemet med far min idag =) Vi passade på när vi ändå skulle in till mammas jobb. Sen har vi fixat med sittplatser å ställt upp all sprit å all öl. När vi ändå höll på att fixa tyckte mamma vi skulle ta varsen cider. Inte kunde vi väl jobba utan lite dricka =) Pappa blev lite avis så han tog en öl. Sen blev de några till å även ja tog en. Kändes gött att dom på jobbet inte ens hade slutat å ja stod å drack öl =)

Fläsket å laxen är marinerad å revbenen fixar pappa imorn. Sen är vi klara med allt å behöver bara vänta på att folket ska komma hit sen är de fest för fulla muggar =) WIIE!!!

Bror kommer oxå imorn. Har inte träffat han sen jul så de ska bli skojsigt att träffas igen =) Längtar som bara den!!!!


10nov ska ja å skumbanan till Stockholm. Ska köpa biljetter på måndag till P!NK =) Har sett henne innan å de är definitivt värt att se henne igen. Tänkte på Tina direkt när ja såg annonsen om att hon kommer hit. Å hade precis sagt de till mamma å pappa vid frukosten idag när hon messade å frågade om ja ville gå med henne =) Så vi har tänkt på varandra! Underbara Tinan =) Åker dit nästa helg å vi ska mysa å dansa å äta sushi =) Längtar! Fast ja kommer längta mer efter mammas fest för den är de första som ja sett framemot till.

Nu blir de lite slappande i soffan å sen Harry Potter. Sen kommer ja nog somna gott efter att varit ute hela dan....






Varför måste du bara finnas i mitt liv???? Försöker bli av med dig men det går inte helt. Tyvärr finns där lite blodsband.... Fan oxå. Alltid är de nåt som ställs till pga dig....

2 kommentarer:

  1. Va???? Vad har jag nu gjort igen????? Har du det bra eller? Msn imorgon eller så???

    //Dyttafan

    SvaraRadera
  2. Nu har du varit full igen farbror.....

    SvaraRadera