onsdag 4 februari 2009

Julafton i februari

Idag har vi haft lite julafton på jobbet. Fick hem ett nytt betsbad å två nya ultraljud. Skulle kunna stå inne i våtrummet hela dan å bara titta på dom =)
Å sen har dom varit å fixat så vi har dagsljuslysrör överallt! Här är jätteljust nu!!

Shit pommes va duktig ja va igår. Först va ja superpositiv på jobbet så Alfie börjar snart undra om ja använder mig av knark.... Fast de nämsta ja kommer de är ju mitt kaffe från Holland =D
Efter jobbet körde ja å Olise till Hajen å handlade lite för de är ju min tur att bjuda på fika på jobbet. Sen bar de av till Veddige. Tala hängde med ut på vår runda. Först sprang vi 2km utan att stanna =) Sen strechade vi lite å sen sprang vi ytterligare 1,2km utan att stanna. Jösses va ja börjar bli dutkig. Fast att ja höll på att dö direkt när vi började...

Sen va de bråttom hem för de va en himla massa som skulle fixas. Pannacottan till jobbet, middag å även en dusch skulle hinnas med innan Paul kom för att titta på film. Men de är tur att han är lite seg ibland för ja hann med allt =)
Men sen såg vi världens sämsta film, Blade runner (tror de är särskrivning Alf =)) Fast att den är kult men nej, den va inte bra alls. Så nu är de bestämt att nästa gång de blir filmtittande ska ja bestämma film =)

Ska fortsätta jobba en stund till sen ikväll ska min bil få lite kärlek å ompyssling =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar