tisdag 17 februari 2009

Mamma 50 år

Idag är de kära mammsingens födelsedag. Hon skulle ut å titta på stjärnorna i öknen med Stina idag. Är fortfarande väldigt avis =)
Men hon kommer hem på torsdag å då ska ja hämta henne. Så ja ska sluta redan halv 3 på torsdag =)

Va ganska så pigg när ja vaknade idag. Kanske är de på väg att vända nu så ja slipper va så jäkla morrontrött. I längden är de inte så kul att alltid va trött å tjurig om morrnarna. Så ja ser verkligen framemot när de blir ljust ute så ja kan komma upp ur sängen.

Trodde å hoppades på allt strul med facket skulle vara avklarat nu men igår hade ja fått hem 4fakturor.... Akassan fattar inte riktigt att ja är med i facket oxå å redan betalar där. Så de va bara att sätta sig i telefonkö idag för att reda upp de. Fattar inte varför de ska finnas 2 Akassor. En om du bara ska va med där å en annan om du är med i facket oxå. Trams!! Men ja lyckades iaf få alla att fatta hur de ligger till så ja kunde med glädje riva sönder räkningarna =)

När ja ändå va i farten för att ringa så passade ja på att ringa Varbergs bostad å kolla när ja kan få ett garage. De dröjer ca 1år till.... Den siste som fick garage hade stått i kö sen nov 06 å ja har varit i kö sen dec 07. Så de är bara att vänta lite till. Men ja pratade lite med pappa om hur ja ska göra så nu verkar allt ha löst sig så pärlan kan komma upp här til våren =)

Har varit så soligt å fint ute idag så ja kunde knappt sitta still. Ville bara ut med Suzukin!!!!! Men när man väl kom ut så va de ju inte direkt nån värme, så de va ändå ok att den inte är här uppe =)

Har sprungit med Olise idag, 3,6km å även lite styrka på de.... De börjar gå bättre å bättre =) Ska på pump imorn för att va ytterligare lite duktig men sen till helgen så lär ja va väldigt onyttig med all mat å sprit. Så denna veckan går nog plusminusnoll =)

3 kommentarer:

  1. Jag har kollat Musse Pig tält och ett bra som kan andas kostar ca 700 spänn!

    SvaraRadera
  2. Ja vet va ja önskar mig i födelsedagspresent =)

    SvaraRadera
  3. Va kan de va? Ja void dau rakt inte!

    SvaraRadera