måndag 6 april 2009

Pincetter

De är tacksamma saker de där att kasta i golvet när ilskan rinner över. Eftersom dagen inte började på bästa tänkbara sätt så va ja inte speciellt positiv när ja väl kom till jobbet. Trodde dock för 1 sekund att de kanske skulle vända men nej, inte en chans i helvete. Dagen flöt på med en del sammanbrott å en hel del utbrott. Sista å slutgiltliga kom ca 30min innan ja skulle hem. Då rann allt över å pincetten for i golvet. Snäll som ja är kollar ja alltid så ja inte skadar nån annan å änsålänge har ja inte skadat mig själv heller men ja vet att de en dag kommer sluta med att pincetten studsar tillbax å sätter sig i pannan el nångot annat olämpligt ställe på mig.

Efter en pissig jävla dag hämtade ja upp Susie så vi kunde köra å tvätta min bil. Den såg ut som komåhjälpmigattdö å nu har fiskmåsjävlarna upptäckt att de är skitkul att bajsa på alla bilar. Men vi fixade till de bra men hjälp vilken dålig lack de är på den gamle audin...... Jaja, ja fick dammsugat oxå iaf så den är inte fullt så schabbig nu =)

Sen blev de hem till socker å en massa te å ännu mera prat. Tack för att du finns å du förstår att man aldrig kan få va på topp utan alltid ska slå i marken jävligt hårt. PUSS!


Måste sova, massor med övertid imorn....

2 kommentarer:

  1. ja du vi är på tok för jävla lika fast ändå inte...bättre dag imorgon puss

    SvaraRadera
  2. Alla har dåliga dagar, men dina har varat för länge nu, vad skall vi göra åt det??

    Mange B

    SvaraRadera