måndag 13 april 2009

Vitlökschock

Ja då va snart denna påsken till ända. Blev trots omständigheterna väldigt bra, helt klart över förväntan =)

Lördan spenderades i familjen Dantoft/Arvidssons Impala. 7h bilåkande å öl drickande =)

Lyckades även fixa eventuell plats till mcn!! Ska ringa denna man i veckan under nyktert tillstånd å kolla om de fortfarande är ok. Tack socker för att du känner massor med folk å tack bror för att du har gjort min Rossi-sol. Visste väl att ja kunde charma folk med mina tatueringar =)

Vaknade kl 6 igår å va fortfarande full. Kunde verkigen inte somna om å de va extremt jobbigt. Till slut lyckades ja men man sover aldrig lika gott igen som innan man vaknade första gången. Sen ringde socker vid halv 11 för å kolla om ja levde =)
Pysslade lite här hemma å botade lite bakfylla med bubbelvatten. Tur man har föräldrar som ger så fina presenter som en Soda Streamer då ja är beroende av bubbelvatten när ja är bakis =)
Sen kom Impalan å hämtade upp mig. Tommy hade fått för sig han skulle köra men de fick han inte. Tror inte riktigt han va kapabel till de heller så socker körde som vanligt. Efter nåt varv på stan åkte vi för att hämta Jason som spenderade påsken hos sin mormor å morfar.
Eftersom vädret va helt underbart igår blev Tommy sugen på att grilla å de tyckte vi nog alla va en utmärkt idé. Ja fixade till tzatziki å alla åt friskt av den =) Men fy fan va de stinker nu. Munnen känns superäckligt! Lär undvika att prata med nån idag för då kommer dom dö. Men de va väldans gott =)
Sen drack ja å Susie en himla massa te å innan kvällen va till ända hade vi fått pratat lite allvar oxå precis som sig bör =)

Idag har ja ingen aning om va som händer. Vet iaf att ja måste till affären å handla lite.
Funderar på att strukturera upp min vecka på ett bra sätt så här är städat å fint till Hilda kommer på fredag. Ska bli så skoj att träffa henne igen!!!!!!!!!!

1a GPtävlingen skulle körts igår men då de är kvällsrace å upplyst så blev de inställt pga regn. Tror dom ska köra idag istället å ja hoppas för allt i världen att Rossi tar hem de. Regerande världsmästare måste ju visa dom andra va han går för även i år!

7 kommentarer:

  1. Jag känner en fläkt av Tjeckien i detta inlägg av någon anledning! Men en sak förstår jag inte... Vi kommer ju också upp till helgen och vi tycker också om nystädat!

    Puss och kram

    Mange B

    SvaraRadera
  2. ja de blir säkert en hel del vitlök i cz =) jajaja ja får väl städa för er skull oxå men mest för Hilda =) hon är ju inte van vid att åka så långt norrut, du är ju mer van iom alla turer till åbo hahaha

    SvaraRadera
  3. Jag kommer med de vita handskarna och granskar städningen såklart bara så att du vet.

    SvaraRadera
  4. är du för elak får du åka hem igen! =)

    SvaraRadera
  5. Vaaaa? Har hon tänkt bosätta sig där???

    O M B

    SvaraRadera
  6. ungefär vart drar du gränsen?

    SvaraRadera
  7. nej farbror bara för en helg

    gränsen går ungefär efter 4 rynkade ögonbryn å 3 hmpf =)

    SvaraRadera