fredag 17 april 2009

Telefonsamtal från Tjeckien

Jösses, just nu känner ja mig som kaninen i Alice i underlandet. Så mycke att göra, så lite tid. Har 7 butiker iddag som ska va klara innan ja åker hem å ja hoppas att ja hinner men de hänger på håret. Kan inte jobba över idag heller för vid 4 kommer Hilda med tåget =) Pommes va skoj de ska bli!!!!!!


Va ute å promenixade med Olise igår efter jobbet. Väldigt skönt att spendera en timme med att bara gå. Efter de fick ja en rygg å nackmassage av henne. Det behövdes verkligen. Är väldigt stel i nacke å axlar å måste fixa till mina arbetsytor på jobbet för att de ska bli bättre. Får ta tag i de nästa vecka när ja har lite mer tid.

Fick ett väldigt överraskande samtal igår. De va från Henke som satt i Tjeckien å drack öl å ville mest gratta mig i förskott om han glömde mig på söndag =) Va längesen ja hörde av honom men alltid till min födelsedag så hörs vi. Vi ska ut å köra i sommar, vet inte om de blir Falkenberg el Anderstorp men han va lite sugen på att fota istället när ja kör. För han måste byta ljuddämpare innan å de va tydligen lite krångligt. Hoppas ja får med papps å Peter oxå =) Hade varit superskoj.


Nu ska ja stressa vidare på jobbet å sen njuta av en helg som ja hoppas bli helt underbar =)

4 kommentarer:

  1. Klart den blir, din familj kommer ju!!!!!
    Hoppas ni får en rolig fredgskväll!!

    Kramar från Mange B

    SvaraRadera
  2. Vad fan gör han där NUUUUUUUUUUU??? Han kommer inte till träffen då allts :-(

    Mange B

    SvaraRadera
  3. nej han kommer inte. de va nåt med typ roadracing där nere nu som han ska fota å så där. Han dricker iaf öl just nu =)

    SvaraRadera
  4. ja ja ja, det är viktigare att se runtruntrajjsing än att supa bort sina personligheter med vänner...

    Mangew B

    SvaraRadera