fredag 3 april 2009

Sakna!!!!

Har precis tittat på Så ska de låta. Sjukt skojsigt program de där. Har alltid haft en lite dröm om att va med där men eftersom de bara är kändisar så lär de ju aldrig inträffa =) Men iaf så va Markus Fagervall med idag å dels är han fin å titta på å han låter ju inte heller helt fel =) Men de som fick mig att sätta mig här igen va för att dom sjöng 9 to 5. Å ja saknar de sjukt mycke att få sjunga!!!!
Gick ju 3års gymnasie i Kristianstad på C4skolan, musiklinjen. De har blivit en del konserter genom åren å självklart har de blivit flera Dolly låtar. Ja fullkomligt bara älskar Dolly Parton!!! Hon är ett musikaliskt geni. Över 3000!! låtar har hon skrivit å hennes röst är bara så jäkla underbar!
Såg henne på Globen för 2år sen med mamma. Så ja, ja har sett min absolut största idol live!

9 to 5 sjöng ja på vår examenskonsert lite innan vi skulle ta studenten. Ja sjöng å L8, Katta å Maja körade. Gitarrläraren snyggOla spelade gitarr å ett sånt jävla bra solo! Vi hade så jäkla kul på scen å ja saknar de massor....

Nu ska ja drömma mig tillbaka lite till gymnasietiden =)

3 kommentarer:

  1. Ja du Dytt, vem saknar inte det förgångna? Nu är det lördag i alla fall, det är skönt!

    Heppz

    SvaraRadera
  2. Saknar också att sjunga, skulle vara roligt att leta på en kör ibland även om det kommer betyda kyrkokörer oftast.. *ryser*

    SvaraRadera
  3. Vi bildar en egen! En guldsmedskör å våra främsta låtar blir Fuck her gently å Love is my drug el va fonte den heter =)

    SvaraRadera