tisdag 16 december 2008

Fattig, fattigare, fattigast= Patricia

Ja då har man spenderat en massa pengar idag igen.... Men 4000:- visste ja att ja skulle spendera å alla dom är inte mina. De är för vår resa med tattoobåten. Så ja nu har ja biljetterna, ska bara gömma dom på ett bra ställe så ja inte slarvar bort dom =)
Den andra utgiften blev något större än förväntat. Skulle köpa en router så ja kan ha trådlöst internet å min bror ha via kabel. Papps hade hittat en för knappt 400:- å de är ju helt OK pris. Men den ja köpte kostade 1000:- Bara för att det måste stödja fiber för de är de ja har... Klart ja har de som bara blir dyrt!!! Blir aggresiv.....
Den tredje utgiften va inte så stor som tur va. Vi ska byta julklappar imorn på jobbet å vi sa att de fick kosta max 20:- Så de kan ja faktiskt undvara. Fast "20kr är ju 20kr" Herrejösses, säg då att du inte vill va med utan vill va tråkig å sitta bredvid.

De har varit jordskalv hemma i Skåne idag. Å ja missade de. Hulda messade å frågade om ja hade de skakigt för de hade hon haft. Tur att hon inte kom till skada el nån annan nära heller för den delen men skit va avis ja blir. De har inte hänt sen 1904 å nu tvunget ska de hända när ja bor här uppe.... VARFÖR???? Ja är jävligt bitter!
Men de är rätt tufft att de hänt =)

Har äntligen lyckats hitta Kings of Leon för nerladdning. Så sjukt bra, tack Hulda!!!!! Mmmm, sitter bara å njuter av hans underbara röst =)

2 kommentarer:

  1. rapport: Tavlor på sne, en glasflaska i kras, klocka som vält och en tidningsamlare som dröst ner i golvet, samt en öppnad garderobsdörr, och ytterligare en prydnad i golvet. Heeeeeelt sjukt. Men häftigt.

    och det var så lite så, kings of leon. Asbra!!

    SvaraRadera
  2. Hellå!
    Åk till Elgiganten och byt så får du i alla fall några hundralappar tillbaka... Dom har blåst dig, tyvärr... Spara money nu så du slipper sälja dig som jag gör... Heppz

    Onkel Magne

    SvaraRadera