måndag 29 december 2008

Spakcentral hämtad

Har varit en tur med far å bror i Trelleborg idag på köpt en spakcentral till min lilla muppbil idag. Blev inte så dyrt som ja hade tänkt så nu ska ja bara kolla om Jürgren kan å vill montera den. Träffar ju honom på nyår så då kan ja höra med honom.
Pappsen kunde ju inte köra som vanligt folk så vi har nog varit runt i hela Skåne fast vi bara skulle till Trelleborg. Han är knas han =)

Ska hjälpa mamma med de sista på inbjudningarna ikväll. Sen ska ja å pappa få varsen lista på vad som ska göras innan bara för nu kan hon inte göra allt själv iom vi skickar henne till Egypten en runda.

Skulle behövt köra till stemet idag å köpt lite öl men en släng av lathet har träffat mig rätt i pannan. Får ta de imorn. Ska ju ändå ut å fara imorn, de är dax att flytta på sig å bege sig hemåt till Varberg. Känns skönt men ändå inte. La familia är ju här nere men min underbart sköna säng finns i Varberg. Å på fredag är de dax att jobba igen. VILLINTE!!!! Vill bara sitta å göra eget en massa å bara, ja göra sånt som är kul....

1 kommentar:

  1. ...och själv har man en vecka till av att päsa runt.. Aaaaaah.. ;)

    SvaraRadera