onsdag 10 december 2008

Fortfarande förkyld

Den jäkla förkylning vill inte försvinna.... Jobbigt att andas å ja vill inte ta nässpray. Är lite anit de. Ja låter farbror Magnus knarka upp allt istället =)

Blev lite känslosam på jobbet idag. Anneli berättade att hon skulle flytta till London. Verkligen superskoj för henne men ja började gråta. Vill inte att hon ska sluta, hon som är så go.... Nu blir de jobbigt att försöka hitta nån annan som man ska jobba med.

De blev fika med bror, Alv å Susanne idag. De blev även väldigt mycke skratt åt mina bilder... Kunde iof behövas lite skratt efter tårarna =)

Orkar inte skriva mer ikväll....

2 kommentarer:

  1. men kära du. hos dig händer det grejer förstår jag. ett tips från en mycket vis och erfaren människa som gått igenom mkt här i livet. Jag har Oxå varit anti nässprej men känslan när man är sådär riktigt riktigt täppt i näsan är verkligen hemsk, tar man då lite nässprej dom en hjälp i en nödsituation ska du se att livet med ens känns lite lättare. Bara en sån sak som att kunna äta utan att fundera på hur det ska gå ihop med andningen gör det hela värt det.
    MEN använd det med måtta, och sluta i tid.
    puss

    SvaraRadera
  2. ja tar åt mig av ditt tips å lovar att följa reglerna =) Puss Hulding

    SvaraRadera