fredag 5 december 2008

Spottsten....

Hörde för första gången idag detta konstiga ord. Det innebär i stort sett att det sitter en sten i nåt hål som spottet kommer ifrån och detta gör då att man får en enorm blåsa under tungan. Det är väldigt ovanligt att man blir drabbad av detta å självklart har ja lyckats få detta. Så nu ska ja remissas till öron/näsa/hals å kanske få operera mig i munnen. Mammas kommentar till detta va: Då måste du va tyst om du ska opereras i flabben, då blir de lugnt på ditt jobb =D Tack mamma! =)
Nu har ja ju inte blitt kallad än så man vet ju inte vad som händer men med min vanliga tur så blir de säkert en jätteoperation. Å de blir säkert komplikationer oxå så ja får va sjukskriven el nåt. JÖSSES!!!!

Sitter hos mor min nu, dimmigt som attans va de att köra ner här. OK för att man kör långsamt då men vilka jävla idioter kör i 50 på 90väg?????????? Muppar.

Gjorde inte många knop idag på jobbet. Louise gjorde färdigt gravyren på förlovningsringarna så nu är dom överlämnade =) Dom blev superfina!!!!!! Tycker faktikskt själv att ja är riktigt duktig =) Har en miljon tankar å ideer på va ja ska göra men materialet är så sjukt dyrt så de blir ju aldrig av....

Men inga olycker idag änsålänge....=)
Håll tummarna!

3 kommentarer:

  1. Äää dä våra ringar som ä klara?????

    // :-O

    SvaraRadera
  2. Stackars lilla gumman...Hoppas mamman din kan kurrera dig i helgen!! Tänker på dig! pöss pöss

    SvaraRadera
  3. Jag vill se dom!!
    Alltså pattsy, dig borde man ju låsa i ett vadderat rum eller dylikt. Okända sjukdomar, förkylningar och flygande hängmotorer.. För din egen skull, bara över de kalla månaderna kanske?

    SvaraRadera