söndag 7 december 2008

Pepparkakor, lussekatter å cdbränning

Har bakat med mamma idag =) Vi skulle först bara baka lussekatter men eftersom mamma hade pepparkaksdeg hemma så passade vi på att även baka pepparkakor. Mamma har nämligen världens tuffaste formar, motorcyklar =) Så de blev en massa motorcyklar av alla dess slag å även Mussehuven å Kallefötter =)

Pappa visade mig igår att ja tydligen kan bränna cdskivor på denna hära datan =) Hade inte ja en aning om så nu bränner ja som bara den. Har lovat Sandra att skicka ner lite musik å de ska ja verkligen göra.

Skulle fikat med Frida idag men de blidde inte så. Har vi inte setts på 14år så kan vi nog hejda oss några veckor till =) Vi va bästaste vänner när vi va små men när ja flyttade så tappade vi all kontakt. 2,5 mil är långt när man är 9år. Helt sjukt för nu kan man ju köra 20mil bara för att fika med nån man inte träffat på länge =)
Tyvärr så verkar spelreglerna numer va att om man har flyttat så ska man alltid ta sig hem för att träffa sina vänner. För dom kan inte ta sig upp hit fast dom kan köra till Gekås å handla som ligger 3mil härifrån men svänga inom å säga hej är bara ansträngt tydligen. Ok, de va ja som valde att flytta pga min utbildning men ja kan inte köra runt till alla när ja är hemma för ja vill faktiskt träffa mina föräldrar oxå. Men ja försöker hälsa på alla så gott ja kan men de är inte många som ansträngt sig för att komma hit här....

I vilket fall som helst har ja haft en braig helg hos mamms å papps =) Snart jul å då ska ja va hemma ett tag. Skojsigt värre =D

3 kommentarer:

  1. Har du sett pipparkaksformarna med?

    SvaraRadera
  2. vadå sett pipparkaksformrna??? ja fattar inte.....=D

    SvaraRadera
  3. pepparkaksformar. men ist för hjärta och liknade är dom i olika sexställnigar alltså pipparkaksformar..
    sant.

    SvaraRadera