måndag 15 december 2008

Möte med specialist på torsdag

Trodde helt ärligt inte att de skulle gå så fort. OK nu är de inte säkert att ja blir opererad på torsdag men de är iaf en bit på vägen.

Har jobbat som en idiot idag, 10,5h å ja är fortfarande inte klar med de ja skulle gjort idag. Hoppas in å hjälper P på jobbet vilket innebär att mitt vanliga jobb blir lidande å ja får jobba över. Men ja ser lite positivt på de ändå. Bra pengar å P slipper ha blodtrycket högre än högst. Ja kan va ledig i jul utan att känna mig fattig, skönt.

Har haft Alf, muppMamma å Miran på middag nu ikväll =) Himla trevligt. Mira fick följa med på villkoret att ja skulle hjälpa henne med matten. Ja som för i tiden fullkomligt älskade matte tills min lärare fördärvade allt å gav mig kasst betyg. Ja, ja va en av dom som gick gråtande därifrån för ja bara fick G å detta va i 1:an på gymnasiet.... =)

Har redan en massa planer för kommande helg så om de nu blir operation på torsdag hoppas ja att ja inte kommer ha superont. Ska leka med Olise å bilen ska lämnas till Jürgren å förhoppningsvis får han rätt på den =)

Måste hoppa i säng, lär bli många timmars arbete imorn oxå...

4 kommentarer:

  1. Hallojsan! Nu tar du det lugnt så du inte sliter ihjäl dig! Vi får hoppas du blir bättre och slipper OP över julen i alla fall...

    Sköt om dig!

    Kräm

    Farbror Mange

    SvaraRadera
  2. Jag borde hoppa i säng jag också men av någon skum anledning så är jag väldigt pigg. VAD kan det bero på...? ;D

    SvaraRadera
  3. hahahaha ja de beror på mitt goda kaffe från Holland ;)

    SvaraRadera